Schoolleiding

Vanaf 1 augustus 2016 is mevrouw Y. Blijenburg de nieuwe directeur van onze school!!

Welkom op Praktijkcollege De Schakel.

In het schooljaar 2016-2017 zullen we het gebouw aan de Nicolaas van der Laanstraat verlaten. Voor eind 2016 verwachten we te verhuizen naar een prachtig nieuw gebouw gelegen aan het badmintonpad. Een gebouw waarin voldoende ruimte is om zowel te leren uit boeken als in de praktijk. Op De Schakel bereiden wij leerlingen voor om de school met een mooie baan te verlaten. Een deel van de leerlingen stroomt na de praktijkschool door naar het ROC om een vervolgopleiding te volgen.

Als nieuwe directeur van De Schakel vind ik het belangrijk om alle leerlingen zo snel mogelijk te leren kennen. Ik kijk er naar uit om de leerlingen en hun ouders vanaf eind augustus 2016 op school te ontmoeten.

Tot ziens op De Schakel, de school waar je Leert door te Doen!

 

 

Mevrouw C. Kors, adjunct-directeur, bovenbouwcoördinator en docent bovenbouw:

Mw. Kors

"Hallo! Ik ben de adjunct-directeur op onze school. Ik hou in de gaten of alles klopt en goed verloopt op school bijvoorbeeld de roosters, de stage, de schoolspullen, de informatieboekjes en natuurlijk de vakanties! De Schakel is zo leuk omdat iedereen elkaar kent en de meeste leerlingen met een leuke baan van school kunnen gaan! "

De heer R. Brandsma; Onderbouw coördinator en docent bovenbouw:

Hr. Brandsma

"Ik ben al heel wat jaren leerkracht op De Schakel. Waarom? Omdat ik hier iedere leerling bij naam ken. Omdat ik hier enthousiaste collega's heb. Omdat wij hier iedere dag willen vernieuwen. Daarom ben ik onderbouw coördinator op de Schakel. Kom eens langs, zou ik zeggen!"